Herenboeren Roermond – Meet & Greet aspirant leden 31-10-21

Op zondag 31 oktober 2021 vond de tweede HB Roermond Meet & Greet plaats in Emmaus Perspectief in Swalmen.

Via deze weg willen we iedereen die we hebben mogen ontvangen hartelijk bedanken voor de mooie dag die we met z’n allen hebben weten te creëren.

Het uitwijken naar een overdekte locatie bleek eigenlijk te voorbarig te zijn, want we hielden het droog!

Het was heel erg fijn om onze aspirant-leden weer te zien, want we mogen nu wel zeggen dat de meesten van ons elkaar al meer dan één keer hebben ontmoet. Er is duidelijk veel behoefte aan onderling kennismaken en ‘verbinden’. Middels Meet & Greet’s trachten hier op een juiste en leuke manier invulling aan te geven. Gezien ons groeiend aantal aspirant-leden is het de hoogste tijd om door te pakken op een mooie locatie voor onze boerderij. Tja… uitdagingen genoeg, maar wel heel erg fijn dat er ook weer vanuit de groep een aantal leden hebben aangegeven dat ze ons willen meehelpen om de kar te trekken.

We hebben de bezoekers kunnen meenemen in waar we staan op het gebied van zoeken naar de locatie voor de boerderij, onze opgedane ervaringen bij lopende boerderijen gedeeld en medegedeeld welke vacatures in de kartrekkers groep we graag nog zouden willen invullen. Tevens hebben we ook gesproken over welke commissies we denken nodig te hebben. Houd onze website en social kanalen (Facebook en Instagram) in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Tot slot, we waren enorm verrast door alle lekkernijen. Geweldig om te zien wat er allemaal was gebakken en klaargemaakt voor deze dag door onze leden! We kunnen stellen dat het met de bakkunsten wel goed zit!

We gaan met veel enthousiasme verder en hopen iedereen spoedig weer te zien!

Deel dit bericht: