Herenboeren Roermond – meet & greet aspirant leden 22-5-21

Op zaterdag 22 mei j.l. heeft HB-Roermond een ‘meet & greet’ georganiseerd voor al haar aspirant-leden. We blikken terug op een bijzondere dag met veel mooie ontmoetingen en een fantastische sfeer waar het voorspelde onstuimige weer geen enkele grip op kon krijgen. Bijzonder om te zien wat ons initiatief bij elkaar kan brengen. In de enthousiaste gesprekken tussen de kartrekkers en de aspirant-leden kwam de sociale component van Herenboeren samen met het ideaal om gezamenlijk duurzaam en eerlijk voedsel te produceren goed naar voren. We hebben veel nieuwe ideeën opgedaan om de volgende mijlpaal in onze tocht naar het realiseren van een Herenboerderij in Roermond te bereiken.

Bijgevoegd vinden jullie enkele sfeerbeelden die een goede indruk geven van de mooie dag. Via deze weg willen we in het bijzonder onze kartrekkers Imelda en Therese bedanken voor de organisatie en onze voorzitter Arjan voor het beschikbaar stellen van de accommodatie.

We hopen onze huidige en toekomstige leden snel weer zien!

Deel dit bericht: