Herenboeren Roermond bezoekt collega herenboerderijen

In september zijn enkele bestuursleden van Herenboeren Roermond op bezoek geweest bij een tweetal operationele herenboerderijen, namelijk Herenboerderij De Groote Heide (Soerendonck) en Herenboerderij Goedentijd (Alphen). De bezoeken stonden in het teken van het vergaren van kennis en het opdoen van inspiratie.

Wij als Herenboeren Roermond, herenboerderij in wording, willen graag leren van andere herenboerderijen om zodoende vlot en effectief tot een mooie herenboerderij te komen. Er komt namelijk heel wat kijken in zowel de opstartfase als ook het tijdens runnen van de boerderij. Denk hierbij onder andere aan het verkrijgen van geschikte grond, aanschaffen van materieel, het opstellen van een ontwerp- en beplantingsplan, het formeren van commissies, goede PR, financieel beheer, en ga zo maar door…

We zijn als Herenboeren Roermond goed op, maar er is ook nog genoeg werk aan de winkel. De bezoeken aan de andere herenboerderijen hebben ons waardevolle inzichten gebracht waar we dankbaar gebruiken van kunnen maken in de verdere realisatie van onze eigen herenboerderij.  

Bijgevoegd vinden jullie enkele sfeerimpressies. Laat je inspireren door de leuke foto’s!

Deel dit bericht: